nice-travel.org trenutno možete pratiti samo na vašim mobilnim telefonima. Desktop i tablet verzije su u izradi. Hvala na vašem strpljenju.

Stavros

Postoje mesta koja posle prve posete poželite da obiđete ponovo. Jedno od njih je Stavros, grčki gradić od 4.000 stanovnika u podnožju planine Holomontas, u zalivu Stimonikos, koji još nazivaju draguljem Makedonije. Ono što ga čini privlačim za brojne turiste su kristalno čisto Egejsko more, očuvana priroda, prelepe peščane plaže, nagrađene priznanjem „plava zastava“ koje dodeljuje Evropska unija. Bilo da ga posetite sa društvom ili porodicom, sigurno ćete se lepo odmoriti i uživati u ovom mirnom gradiću.
Stavros je veoma poznato letovalište u Grčkoj, smešteno u zalivu Strimonikos, 80 kilometara istočno od Soluna, a na 6 kilometara udaljenosti od novog autoputa (Solun - Kavala). Nalazi se naobali Egejskog mora, nedaleko od Asprovalte i Nea Vrasne. Osnovna delatnost lokalnog stanovništa je turizam i trgovina. Tradicionalno grčko primorsko mesto sa blagom klimom, kristalno čistim morem i dugim peščanim plažama, zadovoljiće prohteve i najzahtevnijih posetilaca. Idealno je mesto za letovanje porodica sa decom i za one koji žele da provedu opušten i ležeran odmor. Ovde ćete lako zaboraviti na obaveze, gradsku gužvu i buku. Ambijent je prirodan, tih, miran i izuzetno prijatan. Vreme možete provesti posećujući brojne restorane, taverne i prodavnice. Za one koji su u potrazi za aktivnostima i zabavom mogu je pronaći kroz bavljenje sportovima na vodi u samom mestu ili kroz razne izlete, obilaske i upoznavanje ove interesantne regije. Za odličan šoping nezaobilazan je Solun, neizostavna prilika je i krstarenje oko Svete Gore, slikoviti grad Kavala se nalazi na samo sat vremena vožnje, tu su i akvapark, Olimpijada, nešto udaljeniji Meteori i još mnogo toga. Ukoliko jednostavno želite da uživate u talasima Stavrosa, kvalitetnom apartmanskom smeštaju koji se nudi po atraktivnim last minute cenama, prirodnim lepotama samog letovališta verujemo da ćete svoje dane usmeriti na dve istaknute plaže Stavrosa: gradsku dugu i peščanu koja se nalazi severno od centra mesta i kojoj prevashodno gravitiraju putnici koji su smešteni u novom delu Stavrosa ili čuvenu Platani plažu (južno od centra) koja je izrazito popularna među porodicama sa decom zbog jako visokih platana koji se nadvijaju nad plažom, štite od vreline i sunca i stvaraju idealan opuštajući ambijent.

Za više informacija kontaktirajte agenciju na br. tel. 063\8823488 ili na 060\6623488

Adresa

Slobode bb, Varvarin

Robna kuća u Varvarinu

Telefon

Mobilni: 063\8823488, 060\6623488

Fiksni: 037/787-319

Radno vreme: 10:00h-18:00h
Nedeljom 10:00h-14:00h
Subota slobodan dan

e-mail: nicetravelvarvarin@gmail.com

Više informacija

Matični broj: 64211609

PIB: 109495514

Žiro racun: 205-232385-72

Komercijalna Banka

Designed and developed by VM